AKTIVITETER

Turmulighetene begynner rett utenfor døra. Her kan man vandre i lett terreng langs fjæra, over lyngheier og inn i lun kystfuruskog. Stien leder deg kanskje til en bortgjemt, kritthvit strand – eller til grå svaberg der dønningene kastes meterhøyt til værs når kulingen står på.

Lune viker og sund gjør Hamarøy til et eldorado for opplevelser i fjæra. Og det er ikke langt til fjells – til spektakulære utsiktspunkter, enten du vandrer eller klatrer.

Her er vakkert uansett årstid. Så snart vi passerer vårjevndøgn, blir dagene lengre her nord enn i sør, vi kan anbefale å møte våren her ved havet.  Midnattsola er her i seks uker sommerstid, vel verdt å oppleve. Så kommer høsten, ofte med godvær, fargeprakt og krystallklar luft, med flotte muligheter for å sanke av naturens grøde.

Vi foreslår gjerne turer, enten du trenger enkle tips eller ønsker en organisert utflukt. Vi er også behjelpelig med å skreddersy opplevelser. Hvis du ønsker å undersøke turmulighetene før du kommer hit, kan vi anbefale ut.no